PALIKKA ® ORIGINAL UIMA-ALLAS
 
ALKUPERÄISILLÄ PALIKKA® ORIGINAL -MUOTTIELEMENTEILLÄ RAKENNAT HELPOSTI JUURI SELLAISEN UIMA-, PORE- TAI MUUN ALTAAN KUIN ITSE HALUAT: ULKONA JA SISÄLLÄ, MAAN ALLA JA MAAN PÄÄLLÄ. PINNOITA LAATOITUKSELLA, MUOVIKALVOLLA TAI MASSALLA, KAIKKI MUODOT, MYÖS AIDOSTI KAAREVAT,  HELPOSTI JA ILMAN LISÄKULUJA. ULKOALLAS SOPII MYÖS TALVIUINTIIN!
      
          Sisäänmuuttovalmiin PALIKKA ® -passiivikivitalon edessä komeilee 50m2 uima-allas              
           lasten iloksi. Altaasta vasemmalla ovat uudet PALIKKATALOT rakenteiila 2016-7
12-kulmainen uima-allas, kaikki haluamasi muodot, kaarevat seinät, kaltevat pohjat jne syntyvät helposti yhdenlaisiilla  PALIKKA® ORIGINAL muottielementeillä.
 
 
 
PALIKKA-uima-altaan voit upottaa maan alle (alla vas) tai rakentaa maan päälle esim rinteeseen (yllä ja alla oik). Altaan pinnoitus kuten haluat, laatoituksella, muovipussilla tai muovimassalla
 
PALIKOISTA® rakennettu ulkouima-allas kooltaan 10 x 5 metriä ja 2 metriä syvä.
Konehuone on rakennettu PALIKOISTA terassin alle piiloon altaan viereen.
Aidosti pyöreä uima-allas syntyy samoilla PALIKKA® -muottielementeillä ja yhtä helposti kuin neliskulmainenkin allas, sisälle tai ulos. Pinnoituksena mosaikki, pussi tai massa.
 
Uima-altaan kaikki kaarevuudet, kallistukset, portaat jne rakenteet syntyvät helposti yhdenlaisilla  PALIKKA® -rakennuselementeillä.
 
Lapsille sopiva PALIKKA® -uima-allas valmistuu parissa päivässä oman perheen voimin
pihapiirin turvaan mutajärven rannalle.
Uima-altaan veden tulo- ja menoputket, ylivirtausaukot, vastavrta- ja poresuuttimet, valaisimet ym tekniikka valetaan kiinni  PALIKKA altaan betonirunkoon
 
Vedenalainen robotti pitää uima-altaan puhtaana.

Uima-altaan voi myös kattaa esim lasi- tai muovikatteella, joko kiinteällä tai siirtyvällä, tai kuten yllä voidaan allas ja kylpyhuone helposti rakentaa yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.  Tuulettuvat PALIKKA® -rakenteet kuivuvat itsestään ja terästen ympärillä on vaadittu suojabetoni, joten PALIKKA -rakenteen raudoitus ei ruostu lujuuttaan menettäen.

TUULETETTU  PALIKKA toimii sekä vetten päällä että veden alla,  jalat pysyy kuivina

PALIKKA tarjoaa niin paljon etuja, että rakentajalla on kuin joulu ainainen

 
PYYDÄ NYT HINTATARJOUS: palikka@palikka.fi
mailto:palikka@palikka.fishapeimage_1_link_0
Kuumina (ulkomailla) kesäpäivinä on sekä lasten että eläinten mukava vilvoitella  
PALIKKA® - uima-altaassa.
Lumisessa koti-Suomessa toimii PALIKKA® -allas talvellakin, ulkona -25 ° ja vedessä +25 astetta. Allas yllä on laatoitusta vaille valmis, vesi pysyy jo tiiviissä altaassa
 
 
KLIKKAA PALIKKA KESÄFILMI KÄYNTIIN: