ANTTU® PIKA-ANTURAMUOTTI
PAREMPI RAKENTAMINEN ALKAA ANTTU® PIKA-ANTURASTA,
ANTURAN VALUMUOTTI VALMISTUU HETKESSÄ HIKOILEMATTA                                                                                                                                                                                                                                                                    
Ekologinen ja edullinen ANTTU pika-anturan valumuotti
 
Kertakäyttöinen ANTTU pika-anturamuotti on ekologista pahvia, joka lyhyessä ajassa valun jälkeen häviää itsestään jälkiä jättämättä.
Anturamuotin toimituspituus on 2 metriä ja muotin perusleveys 50 cm.
 
 
 
Tässä pakattuna 50-metrisen teollisuushallin ANTTU-pika-anturan kevytmuotit, hyvin mahtuvat henkilöauton peräkärryyn. Painoa on vain runsaat 100 kiloa, ja päivässä valmistuu raudoitettu betoniantura!  Anturan leveys kuten haluat, korkeus 20 cm.
Vain vähän tilaa vievä ANTTU-anturapahvi on helppo kuljettaa ja varastoida työmaalla katoksen tai pressun alla.
 
Leveys voidaan helposti säätää kuten haluat, sekä kapeammaksi väliseiniä varten esim 20....40 cm että maaperän niin vaatiessa leventäen esim 60... 100 senttiin tai leveämpään ja Anttu reunalevyjä toisistaan siirtäen haluamasi mittaisen betonilaatan reunamuotiksi asti, esim laataksi uima-allasta, terassia ja taloa varten. Standardin mukaisesti antura muotin vakiokorkeus on aina 20 cm.
Anturan muodot ja porrastukset teet helposti kuten haluat.
Tukeva ANTTU-muotti ei kaipaa tukirakenteita valun ajaksi eikä purkutöitä valun jälkeen!
Siistillä ja turvallisella PALIKKA-työmaalla ei ole kasoittain naulaisia ja likaisia  jätekasoja betonilautaa hävitettäväksi.
 
ANTTU on kevyt käsitellä, valumuotin paino on alle kilon metriltä, siis 4-5 kertaa muita anturamuotteja kevyempi. Ja helppo raudoitus on betonin sisällä, ei ulkopuolella!  On nopea ja kevyt, ANTTU Ei ole mikään selänmurskaajarihveli!
 
                          
 
Helposti kuljetettavia ja käsiteltäviä litteitä ANTTU-muottilevyjä taitat kahden styroksipaketin päällä valmiiksi valumuotiksi yhdessä minuutissa.
 
Aseta anturamuotti tulevan talon kohdalle, pudota raudoitus muottiin ja vala betonia täyteen, raudoitus on betonin sisällä eikä muotin ulkopuolella. Valmista on, ei ole  purkutöitä betonivalun jälkeen
 
Helppo ANTTU pika- anturan valumuotti on hyvin kevyt ja yksinkertainen käyttää: 
klikkaa Youtube videota alla sekä Palikka-nettisivujen valokuvia, 
 
 
 
                          
 
Työohjeita on  ja neuvontaa saat työmaallesi asti, jos tarvitset.
Yllä rakennettiin kahden talon ANTTU M60 -anturat 4,5 tunnissa, johon tuli tunnin betonivalu lisäksi. On reipasta menoa, kuten kuvasta huomaat!
 
 
  
 
ANTTU-pika-antura valumuoteilla rakennat helposti sekä kesällä että talvella, kaikki muodot, porrastukset ja tarkat mitat syntyvät sujuvasti.
 
Kaikki anturan leveydet, mitat ja muodot (pilarianturan laatta, nurkka, erkkeri, T-liitos, kaareva, porrastettu jne ) syntyvät helposti yhdenlaisillla ANTTU-muoteilla.
 
 
Ekologiset ANTTU® pika-antura, PATUKKA® pilarimuotti ja PATE®  paaluhattu valumuotit sopivat kaikkeen parempaan rakentamiseen.
 
 
                            
 
Tässä rakenteilla lastentarhan PALIKKA-lämpöperustus ANTTU-anturalle ja PATUKKA-pilareille – on tuuletettu alapohja eli terve rossipohja.
 
                            
 
Suomalaisiin mallisuojattuihin 1980-luvun eko-innovaatioihin perustuvat alkuperäiset pahvimuotit toimivat jo vuosikymmenten kokemuksella, niin Suomessa kuin ulkomaillakin, kesällä ja talvella !
Viisas valintasi on ilmastoystävällinen eko-teko eli Anttu, Pate, Patukka valumuotti
 
Kun RakennusPalikoilla rakennat kalliolle, sorapatjalle ja paalutukselle on erillinen antura kuitenkin monesti tarpeeton, mikä sekin alentaa PALIKKA-rakentamisen alhaisia kustannuksia. PALIKKA® on sellaisenaan rakennusta kantava teräsbetonipalkki.
Näin ollen Palikka-rakentaja ei myöskään tarvitse paaluhattuja!
Jos et rakenna viisaasti Palikoilla, kysy ekologisen edelläkävijän kertakäyttöisiä PATE-paaluhattuja ja PATUKKA-pilarimuotteja, nekin ovat ekologista pahvia!
Helppoa käsittelyä, kuljetusta ja varastointia varten PATE- ja PATUKKA-muotit ovat litteiksi levyiksi kokoontaittuvia.
 
Ja lopuksi paras eli ANTTU pika-anturan kuten muidenkin harkkojen tärkein rakennustekninen ominaisuus, joka on edullisin hinta: 
 
Tällä hetkellä  vain 13 €/ jm plus ALV ja kuljetus! 
 
Ota heti yhteys, osta nyt!
Pyydä päivitettyjä hintatarjouksia ja lisätietoja, jutellaan rakennuskohteesi edullisimmasta suunnittelusta ja toteuttamisesta PALIKKA ORIGINAL -alkuperäistuotteilla.
 
Tee nyt viisaan päätös: 
ANTTU alle ja PALIKKA päälle – Siinä Sinulle Sokkeli ja PALIKKA Passiivitalo!
 
Lisätietoja varten klikkaa :
 
 
 
 
© 2023
 
ANTTU® alle ja PALIKKA® päälle – siinä sinulle sokkeli ja helposti myös koko energiansäästötalo!
 
Paremman rakentamisen perustana on ANTTU® pika-anturan valumuotti.
ANTTU muottimallit CLASSIC ja M60 ovat yhteensopivia kaikkien muiden rakennusmateriaalien kanssa, kuten muurattavien ja valettavien harkkojen, PALIKKA-muottielementtien, PATUKKA ym -pilariperustusten, lämpösokkelin, tuulettuvan rossipohjan jne rakenteiden kanssa.
ANTTU-anturasta on käyttökokemusta jo 1980-luvulta ja hyvin toimii edelleen!
 
Alkuperäisillä PALIKKA-muottielementeillä voit edullisimmin perustaa ja rakentaa talosi suoraan peruskalliolle, sorapatjalle/ moreenille ja pehmeän maan paalutukselle, myös ilman erillistä anturaa, siten aikaa ja rahaa säästäen.
Palikka muodostaa jo sellaisenaan kantavan teräsbetonipalkin, joka kantaa koko monikerroskivitalon.
  
 
Kaikki ANTTU-anturan mitat ja muodot syntyvät sutjakkaasti. Tässä 50-metrisen hallin viivasuora ANTTU-anturan valumuotti, päivässä valmis säästäen työaikaa ja -kuluja. Kaikki mitat, muodot, kulmat, erkkerit, kaarevuudet ja porrastukset helposti yhdenlaisilla ANTTU-valumuoteilla. Koko talon antura valmiiksi valettuna päivässä vaikka yhden miehen työmaana ja neuvoja löytyy työmaallesi asti jos tarvitset.                      
 
Tässä tietoa tekijälle!