PALIKKA® -PASSIIVIKIVITALOJA
Alkuperäisillä PALIKKA Original -muottielementeilä rakennat sujuvasti mitä haluat. Kaikki arkkitehtoniset muodot ja tekniset rakenteet toteutat helposti ja kevyesti yhdenlaisilla Palikka-muottielementeillä / -EPS-valuharkoilla.
Palikka Original -muottielementeillä/ -eps-harkoilla rakennat juuri sellaisen talon kuin itse perheellesi haluat, kaksi kerrosta maan alle tai 5 kerrosta maan päälle.
Ainoastaan alkuperäinen Palikka-muottielementti on sisäisesti valmiiksi tuuletettu, siksi vain terveitä ja homeettomia, energiaa säästäviä passiivitaloja ja matala-energiataloja jo 50 vuotta. Palikka-energiansäästötalossa asut turvallisesti ja terveesti.
Palikkatalon pinnoitat sitten kuten haluat: rappauksella, luonnonkivellä, laudoilla pellillä jne, sinä päätät mitä haluat, kaikki käy, kun RakennusPalikoilla rakennat!
Aito ja alkuperäinen PALIKKA-merkki takaa laadun. Rakenna mitä haluat,
50 vuoden Palikka-kokemukseen ja alkuperäisen laatuun voit luottaa!
Palikka ei ole mikään uusi kokeiluharkko, joka vain rasittaa rakentajan selkää ja kukkaroa.
Kopiot  tulevat ja menevät nimeään kerran vuodessa vaihtaen –
Palikka on ja pysyy!
 
Passiivitaloja, paritaloja ja rivitaloja sekä muita aitoja kivitaloja.
Palikka-eps-harkoilla/ -muottielementeillä rakennat sujuvasti mitä haluat ja niin monta kerrosta kuin tarvitset: + 1 - 2 - 3 - 4 - 5 kerrosta. Ja pari kerrosta maan alle.
Palikka-muottielementeillä / -muottivaluharkoilla rakennat edullisimmin suoraan peruskalliolle ilman muiden menetelmien vaatimaa kallista anturarakennelmaa, peruskallio kyllä kestää ilman anturaakin! Paalutukselle ilman palkkianturaa, koska Palikka on jo itsessään luja koko kivitalon painon kestävä kantava teräsbetoni-palkki sekä suoraan moreenille ilman lisäkustannuksia tuovaa, työlästä perinteistä anturarakennelmaa. Kun haluat tuulettuvan rossipohjan, sopii Anttu anturaksi.
ANTTU pika-anturavalumuotilla valmistuu betoniantura muutamassa tunnissa ....
PALAZI ® -kivilinnasi sisustat sitten makusi mukaisesti niin tyylikkäästi kuin haluat, mallia voit ottaa esim alla olevan linkin Palikkatalosta:
 
 
Lisää tietoa paremmasta Palikka-rakentamisesta löydät klikkaamalla linkkejä www.palikka.eu, www.palikkatalo.fi, www.epsharkko.fi
ja samma på svenska , klicka www.palikka.se,
 
Kun kuva-googlaat hakusanalla PALIKKA ORIGINAL löydät paljon valaisevaa Palikka-kuva-aineistoa. Samalla hakusanalla löydät YOUTUBEsta noin 10 Palikka-videofilmiä.
Lisätietoja varten voit aina soittaa: 041 44 77 181.
 
© 2023
 
            Klikkaa edelliselle sivulle                             Klikkaa seuraavalle sivulle