BLACK FRIDAY
 
       Tuttua ja turvallista PALIKKA® -rakentamista:  Simply Superior!
 
 
Puhtaan valkoinen PALIKKA valaisee  ja lämmittää
syksyn  MUSTAA PERJANTAITA 
kuin puhdas lumi ja joulutähti loppuvuoden pimeyttä. 
Paikallaaan olevan lumen ja PALIKAN puhdas ilma eristää lämpöä aina yhtä hyvin talvesta toiseen
 
PALIKAN lahjoittamat lukuisat edut ovat rakentajalle ja asukkaalle kuin joulu ainainen 
 
45 vuotta homeettomia PALIKKA® ORIGINAL  energiansäästötaloja
Terve talo on kuiva, kuiva talo on homeeton, homeeton talo on alkuperäisistä RAKENNUSPALIKOISTA® pinottu. 
Sujuvasti ja kustanustehokkaasti, oli kesä tai talvi.
 
Luonnollisesti tuulettuva talo on kuiva, ainoastaan allkuperäisissä PALIKKA-muottielementeissä on valmiiksi sisäänrakennettu tuuletusjärjestelmä, joka tehokkaasti estää muille menetelmille ominaiset, vakavat kosteus-, haju- ja homeongelmat.
 
 
PALIKKA-muottielementti ei ole mikään diffuusioavoin, vettä imevä märkä styroksiharkko. Styroksi imee vettä jopa 500%, se on monta litraa vettä seinäneliössä. Kosteus tiivistyy styroksirakenteen kastepisteeseen eikä poistu tiiviin rappauksen läpi. Eikä märkää styroksia voi kestävästi rapata. Märkä styroksi ei eristä lämpöä. Varo näitä harkkojen styroksikorvikkeita!
 
Kosteutta ja vettä pääsee talon rakenteiisiin jo rakennusvaiheen aikana lumen ja sateen mukana, kun seinämuotit täytetään betonilla ja vedellä sekä lisää kosteutta tulee asumisen aikana.
 
PALIKKA-rakenteeen kastepiste sensijaan on tuuletusraon kohdalla ja näin kosteus tuulettuu tehokkaasti pois. Rappaus pysyy siksi lujasti kiinni kuivassa PALIKKA-seinässä. 
 
Lämmöneristyksen valitset tarpeittesi mukaisesti 0,17 – 0,13  –  0,1 huomioiden, että seinien lämmöneristyksen 20% parantaminen vaikuttaa vain 2% koko talon energiatalouteen, koska seinien osuus kokonaisuudesta on vain 10%. Katto- ja lattiaeristys, lämmitysmuoto ja lämmöntalteenotto, ikkunat, ovet, takka jne vaikuttavat 90%.
Paljonko ylihintaa sinun siis kannattaa maksaa liikaeristetystä passiivihometalosta?
 
Ylieristämistä paljon tärkeäpi tekijä on talon terveys ja turvallisuus, homeettomuus ja myrkyttömyys.
 
PALIKKA on kolminkertaisesti ympäripontattu ja siksi tiivis; ei ole nuppeja joiden välistä betoni voi valua ulos muotista kylmäsiltoja aiheuttaen. PALIKKATALON tiiveys on jopa 0,2, kun 0,6 riittää hyvälle passiivitalolle.
 
- - -
 
Suomalainen PALIKKA-muottielementti perustuu suomalaisiin keksintöihin, joille on myönnetty patentit ja mallisuojat Suomen lisäksi monessa maassa. 
PALIKKA on koko EU:n alueella suojattu tavaramerkki, jota saa käyttää ainoastaan merkin laillinen haltija, joka on PALIKKA OY.
 
Lisää infoa: 
Hakusanalla PALIKKA ORIGINAL  Y2B videoita ja Google valokuvia
 
 
Ota yhteyttä, kysy nyt lisäetuja, pyydä hintatarjous: palikka@palikka.fi
 
© 2017.11